De Haagse Hogeschool financieel stabiel in 2018

Algemeen

Bestuurlijke rust, stabiliteit & focus

In 2018 lag de nadruk op het creëren van bestuurlijke rust, stabiliteit en focus, nodig om de doelen in het instellingsplan te behalen. Volgens het college van bestuur was 2018 een jaar waarin op dat gebied veel tot stand is gebracht.

Het cvb wijst op de realisatie van het Onderwijskader, naar onderzoek en ook naar de verbetering van de ondersteuning met behulp van de processen Back on track. In financiële zin bleef de HHs binnen de taakstelling van de begroting, waarmee het herstel dat in 2017 werd ingezet ook daadwerkelijk is bereikt. Het cvb kijkt met een tevreden gevoel terug op 2018.

Het volledige jaarverslag vind je hier.

Het laatste nieuws

XNet op THiNKFeST

XNet op THiNKFeST

Bij de XNet-bijeenkomst op THiNKFeST hadden we het vooral over wat HHs en XNetleden voor elkaar kunnen betekenen. Daar kwamen een aantal goede mogelijkheden aan de orde.
Lees meer
Avondmens rekent af

Avondmens rekent af

Hij was nauw betrokken bij de opzet van de Netwerk Open Hogeschool Informatica (NOH-i), een veelbelovende nieuwe opleidingsvorm om werkenden in de IT op hbo-niveau te scholen Maar de stekker werd er vroegtijdig uitgetrokken tot verbazing, maar ook teleurstelling van Cees van Diest, die daar als afronding een boekje over publiceert.
Lees meer

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com