XActief

Het platform voor inzet XNetters

Wat is XActief ?

Als ex-medewerker heb je veel ervaring en wijsheid die van grote waarde kan zijn. Deze rubriek XActief  is er voor bedoeld om ex- medewerkers te informeren over de behoefte die er  binnen en buiten de hogeschool bestaat aan mensen met ervaring en expertise op bepaalde terreinen. Hiermee willen we de onderlinge contacten tussen de XNetleden, de hogeschool en de maatschappij versterken en waar mogelijk bijdragen aan het delen van expertise.

Afspraken over de aard van de werkzaamheden en eventuele tegemoetkomingen daarvoor gaan in overleg tussen betrokkenen en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ons netwerk.

Vragen

Examencommissie BRV zoekt tijdelijke ondersteuning

De examencommissie BRV heeft het tijdens deze Coronaperiode erg druk en wil toch alle vragen en verzoeken tijdig behandelen. Zij vraagt daarom ex-collega’s met examencommissie-ervaring om de examencommissie te ondersteunen.

Meer informatie bij 
Sanny de la Bretoniere
Senior managementassistente van mevr. drs. L.M. Bremer
Telefoon: 06-38 29 22 48
s.delabretoniere@hhs.nl

Vacatures bij Voedselbank Haaglanden
Stichting Voedselbank Haaglanden helpt ongeveer 2000 huishoudens in de regio met het verstrekken van gratis voedselpakketten. De hulp van de voedselbank is tijdelijke noodhulp, voor mensen die niet genoeg geld hebben om zelf voldoende levensmiddelen te kopen. Om in aanmerking te komen voor een pakket moeten klanten voldoen aan verschillende criteria. Zo kan een voedselpakket alleen door een professional van een hulpverleningsorganisatie voor een klant worden aangevraagd en wordt van de klanten verwacht dat zij meewerken aan het vinden van een oplossing voor hun financiële probleem.
Meer informatie over Voedselbank Haaglanden en nog meer vacatures vind je hier. 

Bestuurslid Uitgiftepunten Voedselbank Haaglanden (vrijwilligerswerk)
Het bestuurslid uitgiftepunten (m/v) maakt deel uit van het bestuur van Stichting Voedselbank Haaglanden. Het bestuur bestaat uit 7 leden. De bestuursleden coördineren primair de activiteiten binnen hun portefeuille (uitvoerend bestuur). Daarnaast draagt het bestuur gezamenlijk verantwoording voor het reilen en zeilen van het distributiecentrum (voor 14 voedselbanken in de regio) en het werven, transport en verdelen van voedsel in de gemeenten Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer. Het bestuur komt 1x per drie weken bij elkaar. Meer info over deze vacature vind je hier.

Algemeen coördinator Distributiecentrum en Voedselbank Haaglanden (vrijwilligersfunctie)
Heb jij leidinggevende capaciteiten en hou je van aanpakken? Dan is de vrijwilligersfunctie van algemeen coördinator van het distributiecentrum en van de voedselbank Haaglanden echt wat voor jou! De werkzaamheden vinden plaats op het distributiecentrum van de Voedselbank aan de Boomaweg in Den Haag.
Meer info over deze vacature vind je hier.

Coördinator in- en ompakwerk Voedselbank Haaglanden (vrijwilligersfunctie)
Heb jij leidinggevende capaciteiten en hou je van aanpakken? Dan is deze vrijwilligersfunctie bij het distributiecentrum van de voedselbank Haaglanden echt wat voor jou! De werkzaamheden vinden plaats op het distributiecentrum van de Voedselbank aan de Boomaweg in Den Haag.
Meer info over deze vacature vind je hier.

Dagcoördinator Voedselbank Haaglanden (vrijwilligersfunctie)
Heb jij leidinggevende capaciteiten en hou je van aanpakken? Dan is deze vrijwilligersfunctie als dag-coördinator bij het distributiecentrum van de voedselbank echt wat voor jou! De werkzaamheden vinden plaats aan de Boomaweg in Den Haag.
Meer info over deze vacature vind je hier.

 

Agenda

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com