XActief

Het platform voor maatschappelijk relevante activiteiten

Wat is XActief ?

Als oud-medewerker heb je veel ervaring en wijsheid die van grote waarde kan zijn. Bijvoorbeeld bij maatschappelijk relevante projecten of activiteiten van studenten, als coach van startende docenten of van studenten die het even moeilijk hebben. Maar ook bij maatschappelijke projecten buiten de HHs, bijvoorbeeld taallessen aan migranten. Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we hierop inspelen en deze initiatieven faciliteren. Bij de match, maar ook tijdens de uitvoering. We zoeken naar een wederzijds belang. Maatschappelijk zinvol bezig zijn, activiteiten volgen, betrokken blijven bij het onderwijs, sociale contacten onderhouden en ontspanning voor de oud-medewerker.

Vraag & Aanbod

Je kunt je belangstelling voor eventuele deelname aan maatschappelijke activiteiten kenbaar maken door eerst een account aan te maken (via de button ‘Aanmelden’). Vervolgens kun je je account uitbreiden met een profiel. Dit doe je door in te loggen en te kiezen voor ‘Account’, ‘Profiel’, het wieltje en ‘Beheer profiel’. Je profielgegevens worden uitsluitend gebruikt om een voorselectie te maken n.a.v. een binnengekomen vraag. Er worden geen gegevens aan de aanvrager doorgegeven zonder toestemming van de oud-medewerker. 

Agenda

XNetnieuwjaarsbijeenkomst

Met Paul Pauw (ex-collega FM) over 'geluk' en met Leonard Geluk en ex-collega's. En we kijken wat we als netwerk in 2020 gaan doen.

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com