XActief

Het platform voor inzet XNetters

Wat is XActief ?

Als ex-medewerker heb je veel ervaring en wijsheid die van grote waarde kan zijn. Deze rubriek XActief  is er voor bedoeld om ex- medewerkers te informeren over de behoefte die er  binnen en buiten de hogeschool bestaat aan mensen met ervaring en expertise op bepaalde terreinen. Hiermee willen we de onderlinge contacten tussen de XNetleden, de hogeschool en de maatschappij versterken en waar mogelijk bijdragen aan het delen van expertise.

Afspraken over de aard van de werkzaamheden en eventuele tegemoetkomingen daarvoor gaan in overleg tussen betrokkenen en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ons netwerk.

Vragen

– Begeleiding Syrische vluchteling-student

Rachel Kuijlenburg begeleidt bij de opleiding Facilitair Management, FM-AD, een jonge vrouw die uit Syrië is gevlucht. Het is een zwaar verhaal, maar een moedige vrouw.  Haar familie zit overal en nergens, maar haar ouders wonen nog in Aleppo. Zij is gestart met studeren, maar zou zeer gebaat zijn met een buddy die haar kan ondersteunen met studeren. Haar Nederlands is redelijk maar ze moet in januari nog de taaltoets doen. Rachel is haar plb-coach maar heeft niet voldoende tijd om haar tweewekelijks echt te spreken.

Vraag van Rachel: Is er  bij de XNet-leden club iemand die tijd en zin heeft om deze jonge vrouw te steunen? 

Neem dan contact op met Rachel: 06 – 578 70 895 of r.kuijlenburg@hhs.nl

 

 

Agenda

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com