The Lighthouse, wat?

Bij The Lighthouse, het centrum voor debat, cultuur en innovatie, biedt allerlei activiteiten aan: lezingen, discussie en debat, workshops, tentoonstellingen, films en documentaires. Activiteiten die aan het denken zetten en die het gesprek op gang brengen over maatschappelijke en politieke vraagstukken, de wereld en de toekomst. XNetters zijn welkom!

Tijden en locatie, en voor aanmelden, ga naar de website van The Lighthouse

Een selectie van activiteiten in de komende maand:

Dutch Insights
Benieuwd naar de verschillende aspecten van de Nederlandse samenleving? Dutch Insights is een programma om je kennis te laten maken met Nederland en Den Haag: Dutch Insights, met iedere week een ander thema: Nederlandse tradities, politiek, kunst en design, muziek, de monarchie, migratie, waterbeheer en nog veel meer. 

– 25 november: The Dutch Caribbean
Presentatie over de Nederlandse eilanden 

– 27 november: Dutch performing Arts
Presentatie over Nederlandse podiumkunsten  

– 2 december: Sinterklaas
Dave van Ginhoven en Arend Noordam over Sinterklaas  

– 9 december: Migration in The Netherlands
Lezing door Karin Nijhoff  

– 9 december: The Shah of Holland
Theatervoorstelling over het leven van Shah Tabibi, die op vierjarige leeftijd als Afghaanse vluchteling naar Nederland kwam. 

Digitale transformaties bij bedrijven
27 november: Hoe Atos, L’Oreal en Volvo Construction Equipment digitaal integreren en waarde-ervaring bij klanten verbeteren.

Oost, West, thuis is ook niet alles 
9 december: Een verhaal van Paul Pouw over cultuur & Geluk, maar dan anders. 

Nederland Narcostaat
11 december: In het kader van ‘Haagse Praat’, een initiatief vanBRV, uitgevoerd door studenten. ‘War on drugs’? Mocromafia’?’ Discussie met o.a. Wouter Laumans , schrijver van het boek ‘Mocromafia’ en anderen.

 

Het laatste nieuws

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com