The Lighthouse gaat door

Het programma van The Lighthouse vindt voornamelijk online plaats. Binnenkort: Splinter Chabot over zijn bestseller ‘Confettiregen’ en in de serie ‘Global Gossip’ diverse podcasts over mondiale vraagstukken. Bekijk de gehele agenda van The Lighthouse hier.

SPLINTER op De Haagse | Durf jezelf te worden
Splinter Chabot komt naar De Haagse Hogeschool! Wil je kennismaken met de schrijver van het boek Confettiregen? Heb je van zijn boek gehoord of al gelezen? Ben je juist van plan het te lezen? Splinters boek gaat over de durf om jezelf te worden. CONFETTIREGEN is niet alleen een geweldig verhaal om te lezen maar ook een belangrijk boek dat verschillende generaties herkenning zal geven en verschillende generaties zal raken.

Woensdag 24 juni om 16 uur wordt Splinter geïnterviewd door student Joost Boogaard. Vooraf kun je hier je vragen stellen. De binnengekomen vragen worden gegroepeerd en door Joost aan Splinter voorgelegd.

Meer informatie: Marjolein de Vries

Global Gossip
Deze  podcasts over internationale betrekkingen en mondiale ontwikkelingen worden georganiseerd en gepresenteerd door lector Mendeltje van Keulen en docent Ruud Schapenk van het kenniscentrum Global Governance in samenwerking met debatcentrum The Lighthouse.

In deze podcasts worden de ‘global gossips’ van de internationale politiek met prominente gasten besproken. Wat is er te horen in de wandelgangen over de toekomst van de Europese Unie in tijden van Brexit, Corona en een opkomend China? Hoe gaan we wereldwijd om met onze duurzaamheidsambities? Wat wordt de invloed van de Amerikaanse presidentsverkiezingen op Nederland en Europa? 

 

Het laatste nieuws

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com