‘Meegemaakt’, een nieuwe rubriek

Je hebt de HHs mee-gemaakt en er veel meegemaakt. Heb je nog oude foto’s met een mooi, hilarisch, aardig, spannend of ondeugend verhaal? Doe dan mee aan deze rubriek.

Hans Tromp kwam er als eerste mee tijdens een online sessie van onze werkgroep en hij trots een foto liet zien van vroeger. Bekijk de foto en lees zijn verhaal elders op de Xnethhs.nl.

Als snel bedachten we dat er heel veel foto’s en verhalen van ex-collega’s moeten bestaan en dat dit een leuke rubriek kan opleveren.

Kijk eens in je doos met foto’s of in je digitale fotomappen. Wat voor verhaal zat er ook alweer aan vast?  Je ex-collega’s zijn er vast erg benieuwd naar. En het hoeft niet spectaculair te zijn en ook niet prozaïsch beschreven. Gewoon een foto en een tekstje erbij van rond de 200 woorden.

Stuur het naar: xnethhs@gmail.com

Wil je het eerst even overleggen? Mail dan, of bel Ruben Kofman op 06 – 164 308 75.

 

 

 

Het laatste nieuws

Column ‘De weg kwijt’

Column ‘De weg kwijt’

In de prétomtomtijd gingen mijn vrouw en ik tenminste elke vakantie één keer uit elkaar. Dat was dan na tien uur rijden om half acht ’s avonds in een industriewijk bij een grote Franse of Italiaanse stad, op zoek naar een camping

Lees meer

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com