Interview | Nieuws

Overzicht van alle interviews
Avondmens rekent af

Avondmens rekent af

Hij was nauw betrokken bij de opzet van de Netwerk Open Hogeschool Informatica (NOH-i), een veelbelovende nieuwe opleidingsvorm om werkenden in de IT op hbo-niveau te scholen Maar de stekker werd er vroegtijdig uitgetrokken tot verbazing, maar ook teleurstelling van Cees van Diest, die daar als afronding een boekje over publiceert.
Lees meer
De magie van samen leren

De magie van samen leren

Ronald van Wijk (‘Roon’) stapte in 1987 De Haagse Hogeschool binnen, eerst als docent, later voorzitter van de Hogeschoolraad en op diverse plekken directeur. In 2008 is hij er even klaar mee, wordt interimmer, maar in 2019 keert hij terug.
Lees meer
Fietsend het pensioen in

Fietsend het pensioen in

Veertig jaar gewerkt. Genoeg, vindt Joop Kamer, die de laatste tien jaar decaan was o.a. bij Social Work. Hulpverlening is de rode draad in zijn werkzaam leven, maar ook het onderwijs boeit hem van jongs af aan. Nu met pensioen en eerst maar eens een jaartje kijken wat er op hem af komt. Fietsen, en het liefst een beetje hard, blijft hij zeker doen. Hij markeert de overgang naar de nieuwe fase met een fikse fietstocht.
Lees meer
Pensioen, genoeg te doen

Pensioen, genoeg te doen

Ja, hij staat een uurtje later op en doet de dingen in een rustiger tempo, maar zo heel veel veranderde er niet toen Herman Leijdesdorff met pensioen ging.
Lees meer

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com