Jelle Groenendaal, nieuwe lector Risk Management & Cyber Security

Nieuws | Onderwijs

Met ingang van 1 mei 2020 heet de faculteit BRV Jelle Groenendaal van harte welkom

door: Roexsana Sheikh-Alibaks

Jelle zal zijn nieuwe onderzoeksgroep op het snijvlak van risk management en cybersecurity vormen binnen het Centre of Expertise Cyber Security (CoECS) en is daarmee de vierde lector binnen dit kenniscentrum, dat valt onder de faculteit ITD.

Jelle begon zijn carrière bij Crisislab en is gepromoveerd op een proefschrift naar frontlijnsturing en commandovoering binnen de brandweer en politie. Vervolgens werkte hij bij Deloitte waar hij multinationals adviseerde over het versterken van de cyberveerkracht. Daarna stapte hij over naar ING Bank en werkte binnen het Cybercrime Expertise & Response Team (CERT) als incident- en crisismanager. De laatste twee jaar bij ING was hij wereldwijd verantwoordelijk voor de bedrijfscontinuiteit en crisis management.

Het laatste nieuws

The Lighthouse gaat door

The Lighthouse gaat door

Het programma van The Lighthouse vindt voornamelijk online plaats. Binnenkort: Splinter Chabot over zijn bestseller ‘Confettiregen’ en in de serie ‘Global Gossip’ diverse podcasts over mondiale vraagstukken.
Lees meer

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com