Lighthouse en THiNK FeST

Algemeen

XNet-deelnemers zijn bij vrijwel alle evenementen van The Lighthouse welkom. Ook bij THiNK FeST op 7 november.

The Lighthouse is het centrum voor debat, cultuur en innovatie van de HHs en heeft een mooie agendamix van activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops, onderzoekslunches, festivals en films.

XNetters zijn welkom bij vrijwel alle activiteiten van The Lighthouse. Je vindt de agenda van The Lighthouse op lighthousehhs.nl/nl/agenda. Je kunt je gewoon met je privé-mailadres inschrijven. 

THiNK FeST

Op 7 november is er weer THiNK FeST. We zijn met de organisatie in gesprek over deelname van Xnetters. In principe zijn XNetters ook bij het THiNK FeST welkom. Wat dan wel geregeld moet worden is de toegankelijkheid van de website en de inschrijving voor de verschillende activiteiten. De THiNK FeST- website staat achtereen hhs-inlog en XNetters hebben geen HHs-account meer. Maar we werken eraan en houden je op de hoogte. 

Het laatste nieuws

XNet op THiNKFeST

XNet op THiNKFeST

Bij de XNet-bijeenkomst op THiNKFeST hadden we het vooral over wat HHs en XNetleden voor elkaar kunnen betekenen. Daar kwamen een aantal goede mogelijkheden aan de orde.
Lees meer
Avondmens rekent af

Avondmens rekent af

Hij was nauw betrokken bij de opzet van de Netwerk Open Hogeschool Informatica (NOH-i), een veelbelovende nieuwe opleidingsvorm om werkenden in de IT op hbo-niveau te scholen Maar de stekker werd er vroegtijdig uitgetrokken tot verbazing, maar ook teleurstelling van Cees van Diest, die daar als afronding een boekje over publiceert.
Lees meer

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com