Lighthouse en THiNK FeST

Algemeen

XNet-deelnemers zijn bij vrijwel alle evenementen van The Lighthouse welkom. Ook bij THiNK FeST op 7 november.

The Lighthouse is het centrum voor debat, cultuur en innovatie van de HHs en heeft een mooie agendamix van activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops, onderzoekslunches, festivals en films.

XNetters zijn welkom bij vrijwel alle activiteiten van The Lighthouse. Je vindt de agenda van The Lighthouse op lighthousehhs.nl/nl/agenda. Je kunt je gewoon met je privé-mailadres inschrijven. 

THiNK FeST

Op 7 november is er weer THiNK FeST. We zijn met de organisatie in gesprek over deelname van Xnetters. In principe zijn XNetters ook bij het THiNK FeST welkom. Wat dan wel geregeld moet worden is de toegankelijkheid van de website en de inschrijving voor de verschillende activiteiten. De THiNK FeST- website staat achtereen hhs-inlog en XNetters hebben geen HHs-account meer. Maar we werken eraan en houden je op de hoogte. 

Het laatste nieuws

Groots HHs-netwerkevent

Groots HHs-netwerkevent

Een talkshow. Diverse workplaces. Een walking dinner. En véél netwerkgesprekken. Er zat beslist muziek in de editie 2020 van het netwerkevent dat De Haagse Hogeschool jaarlijks organiseert voor bedrijven, instellingen, organisaties en overheden waarmee zij samenwerkt.
Lees meer
Column ‘Reünie’

Column ‘Reünie’

We waren dik in de dertig en uiteindelijk toch nog goed terechtgekomen. Mijn broer was net dokter geworden en ik had na elf jaar avondonderwijs zelfs nog een universitaire graad en mooie betrekking op een hogeschool bij elkaar gesprokkeld...
Lees meer

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.

Het laatste nieuws

Contact informatie

xnethhs@gmail.com