Meegemaakt: Sint Albertjan Peters

Albertjan Peters maakte als eerste CvB-voorzitter spannende momenten mee, maar herinnert zich ook de feestelijke momenten, vooral die toen hij zelf voor Sinterklaas speelde.

lees door onder de foto

Albertjan Peters:

“Vanzelfsprekend heb ik heel goede herinneringen aan de Haagse Hogeschool. Ik werkte er van 1987-1994. Was voor mij, en vele anderen, een boeiende pionierstijd. We hebben toen de grondslag gelegd voor een belangrijke hbo-instelling in Den Haag.  Was wel spannend omdat kort na een fusie nooit alle neuzen in dezelfde richting staan. Maar we zijn er goed doorheen gekomen en hebben nogal wat mooie nieuwe opleidingen van de grond gekregen plus die prachtige nieuwbouw.

Ik ben overigens wel blij, dat door de recente verbouwingen het geheel nog beter geschikt is gemaakt voor h.b.o. Indertijd waren we daar organisatorisch nog niet aan toe. Maar het gebouwencomplex op de Laakhaven is zo flexibel opgezet, dat aanpassingen altijd goed mogelijk zijn.

Ondanks dat het bestuurlijk soms spannende tijden waren herinner ik me toch vooral de vele feestelijke gebeurtenissen , de vrijdagmiddagborrels en de goede onderlinge contacten op het centrale bureau aan het Couperusplein. Successen en plezier in je werk moet je vieren en dat deden we dan ook! Hier een foto van het College van Bestuur, dat met Sinterklaas 1992 een bezoek brengt vermomd als Kerstman, St.Nicolaas en Paashaas.( v.l.n.r. Peters, Van Dijk, Vijlbrief)  Het jaar ervoor waren we nog als drie Sinterklazen opgetreden.”

Het laatste nieuws

Terug naar vroeger?

Terug naar vroeger?

Hans Camps merkt in zijn zoomgesprek met het Studentenpanel dat studenten niet graag willen dat het onderwijs weer net ‘als vroeger’ terugkeert.

Lees meer

Doe mee met XNet

Wil je nog zinvolle activiteiten ondernemen? Of mis je de dynamiek van het onderwijs en de hogeschool, én de sociale contacten? Met het opzetten van een netwerk oud-medewerkers willen we daar iets aan doen. Draag bij aan XNet.